Een maatje meer.. Waarom alleen zwart?


Of u nu de troste eigenaar bent van een Shire, een Clydesdale, een Belgisch trekpaard of een ander groot paardenras, allemaal hebben we hetzelfde probleem; waar vind ik leuke spullen in deze grote maat?


Niet alleen mensen met een grotere maat hebben soms problemen met het vinden van de juiste kleding, maar ook voor paarden met een grote maat is er niet veel variatie. Wéér een zwart halster, of wéér een hoofdstel dat eigenlijk net niet past. Daarom ben ik per 1 juni 2010 gestart met het verkopen van XXL artikelen voor 'big horses' en ben ik sinds 2013 bezig met het maken van hoofdstellen en tuig voor de grotere koudbloedrassen; DS Leatherwork.


Tijd voor paars, roze of oranje

Het paard komt bij White Soxs op de eerste plaats. Het doel is daarbij wel duidelijk; weg met het standaard zwarte halster, het wordt tijd voor iets aparters! Uiteraard kunt u ook voor een regulier zwart halster in een grote maat bij ons terecht, maar soms is het ook wel leuk om te kunnen variëren en een keer te kiezen voor bijvoorbeeld oranje.. of paars.. of?


Alle artikelen die worden verkocht op de website van White Soxs, zijn groot. Geen pony of cob artikelen, maar artikelen speciaal gericht het paard 'met een maatje meer'!


Wensen of ideeën

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat ook de eigenaren van paarden met een grotere maat kunnen kiezen uit diverse kleuren, in plaats van het standaard zwart, donkerblauw en bruin. Mocht u daarom een speciale wens hebben, of opzoek zijn naar een bepaalde kleur? Neem dan contact met ons op, en wij gaan voor u opzoek! Hou tevens de website goed in de gaten, er zullen steeds nieuwe artikelen worden toegevoegd.


Veel shopplezier gewenst!

Dana Scheepbouwer